Setmana de Carnaval a l’escola Les Arrels!

Voleu saber com hem celebrat el Carnaval a Les Arrels?
El passat dissabte 11 de febrer alumnes i famílies de la nostra escola vam participar a la Rua de Carnaval que es feia pels carrers de Salt, aquesta activitat va ser organitzada per la nostra AMPA. Anàvem vestits de pagesos i pageses, fent honor al nom de la nostra escola: LES ARRELS, de Salt. No sabíeu que abans a Salt hi havia molts hortelans i hortelanes que conreaven les nostres hortes?



Aquest dilluns ens ha visitat el Rei Carnestoltes i amb ell hem començat la nostra SETMANA DE CARNAVAL! I ja sabeu que per Carnaval, tot s’hi val! Ens ha dit les consignes del que havíem de portar cada dia: el nas pintat, un mitjó de cada color, un davantal com cal i un pentinat ben divertit.  A més, cada dia hem fet tallers intercicle, hem treballat  plegats nens i nenes de P3 i P4 , és una manera d’aprendre uns dels altres. Ens hem  divertit molt: ens hem maquillat, hem decorat el passadís, ens hem fet un vestit espectacular i una màscara molt divertida!



Taller decoració

Taller de maquillatge

Taller de vestuari

El dijous pel matí hem fet una trobada les escoles Les Arrels, Mas Masó i la llar d’infants El Carrilet per gaudir plegats d’aquesta festa. I per la tarda hem fet la cloenda, una gran festa. Sabeu que ha vingut la Vella Quaresma i ha fet fora al Rei Carnestoltes? Ho ha deixat ben clar: “La Vella Quaresma ja ha arribat i la disbauxa s’ha acabat, el Carnestoltes li toca marxar  i tots vosaltres ... a treballar! ”.








I ara ens preguntem: Fins el proper any no tornarà la gresca ni la disbauxa? Què divertit seria si totes les setmanes fóssim com aquesta!!!! Adéu Carnestoltes!!!!