LA NOSTRA ESCOLA


Som una escola catalana, activa, innovadora i de qualitat, dialogant, democràtica i tolerant que treballem els valors com la pau i la solidaritat, compromesa amb el medi ambient i, sobretot, amb l’entorn de Salt i participativa amb les famílies!! L’ecologia emocional ocupa un lloc primordial en l’educació! Volem infants feliços que gaudeixin aprenent i que siguin competents!
Vam néixer el curs 2010-2011,  al principi eren 35 alumnes i ara ja som 400! Aquest curs sortirà la nostra primera promoció i estem molt contents!
Tenim una escola acollidora i gaudim d’un pati molt gran! Des del curs 2015-2016 tenim el projecte “Imaginem el nostre pati” i des d’aleshores tota la comunitat educativa continuem treballant per tenir un pati encara millor! En aquells moments el nostre alumnat va dissenyar quin pati volien però van ser les nostres famílies que van fer possible la seva construcció, juntament amb el Moviment Nòmada, un grup d’arquitectes que ens van ajudar a orientar i desenvolupar el nostre projecte. Al final del pati tenim l’hort i el jardí que intentem cuidar gràcies a l’avi Silverio i als nostres alumnes!!!
També disposem d’una aula de música que poc a poc anem dotant amb una gran varietat d’instruments perquè enguany volem formar la nostra orquestra.  Aquest any també hem creat l’aula d’art ja que l’educació artística hi té un lloc molt important al nostre centre. Disposem d’un carro de portàtils que portem a l’aula a l’hora de fer informàtica i audiovisuals perquè per nosaltres és primordial que el nostre alumnat sigui competent en les noves tecnologies. És per això que totes les aules estan equipades de pissarres digitals o projectors.
I també volem que els i les nostres alumnes siguin competents a nivell de llengua anglesa i això és possible perquè tenim una aula d’anglès on hi practiquem aquesta llengua i també fem science a partir de 2n, que és una hora de medi en anglès. La sala de psicomotricitat-educació física ens permet fer la psicomotricitat ja que aquesta ocupa un lloc fonamental en el desenvolupament harmònic de la personalitat  I  finalment aquest any hem ampliat el nostre menjador! Ara és molt més gran i agradable per acollir els  200 nens i nenes que es queden a dinar. I ... sabeu què? El curs passat vam aconseguir que ens posessin aire condicionats a les aules perquè no hi passem calor! Moltes gràcies! N’estem molt contents!

EQUIP DE MESTRES DE L'ESCOLA "LES ARRELS" CURS 2018-2019
EQUIP DIRECTIU
Direcció i Biblioteca
Ester Gibert
Cap d'estudis i Biblioteca
Marta Serra
Secretaria i Anglès
Sandra Marro
EDUCACIÓ INFANTIL
P3 P4 A
Anna Soler / Tània Aguilera
P3 P4 B
Anna Serrat
P3 P4 C
Elisabet Vilar
P3 P4 D
Raquel Collgros / Clara Masfarré
Suport P3 P4
Gemma Casanova / Rosa Restrudis / Sara Serra
CICLE 1
P5 1r A
Natàlia Serra
P5 1r B
Anna Cordonet
P5 1r C
Ester Delgado
P5 1r D
Mª Angels Mateu
Suport P5 1r
Laura Costa
CICLE 2
2n 3r A
Raquel Llagostera
2n 3r B
Sílvia Pagès
2n 3r C
Alícia Cornellà
2n 3r D
Elena Moreno
Suport 2n 3r / Música
Gemma Satorra
CICLE 3
4t 5è A
Antonia López
4t 5è B
Francesc Luque
4t 5è C
Montse Suaña / Marta Casanelles
4t 5è D
Gerard Porta
6è A
Clara Garolera
6è B
Tono Casabó
ESPECIALISTES
Educació Especial
Anna Rigau / Carme Travé / Oriana Ruscalleda
Aula d'Acollida
Noèlia Hernández
Educació Física
Javier Salamero
Psicomotricitat
Sandra Sarrinat
Música
Núria Badosa / Rut López
Anglès i Science
Neus Brugué
Plàstica
Mª Jesús Pérez / Natàlia Cuenca
Religió
Jaume Juanola
PAS
TEI
Ingrid Piña
TIS
Miríam Clopés
Conserge
Carles Orri
Administrativa
Cochi Pérez